Aerobik Avrupa Şampiyonası Basın Toplantısı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aerobik Avrupa Şampiyonası Basın Toplantısı Yapıldı
17-19 Kasım tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası basın toplantısı bugün yarışmanın yapılacağı İbrahim Çolak Cimnastik Salonu’nda gerçekleşti.

Açılış konuşmasında Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, şampiyonanın Türkiye’de düzenlenmesi için çaba sarf edenlere teşekkür ederek “21 ülkeden yaklaşık 400 sporcuyla bu şampiyonaya ev sahipliği yapacağız. Katılan bütün ülkelere başarılar diliyorum. Yeni bir güzellikte yeni bir şampiyonada birlikte olmayı bu şehirde daha büyük organizasyonlarda yine sizlerle birlikte olmayı diliyorum. Daha önce yarışacak sporcu bulamadığımız branşlarda şu an dünya şampiyonaları çıkarıyoruz. Bu sporun güçlü ve doğru planlanmasından. Ülkemizi temsil edecek sporcu sayısı en kısa zamanda istenilen sayıya ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

Aerobik Cimnastik Teknik Kurul Başkanımız Bahadır Uygur ise altın madalya hedefini dile getirerek “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bu yarışmaya ev sahipliği yapmak için girişimde bulunan ve yepyeni bir tesiste yarışmamızı sağlayan Bakanlığımıza ve Federasyonumuza çok teşekkür ediyorum. Antalya’daki bu yeni tesis, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları düzenleyebilecek nitelikte. Altyapıdan çok güçlü gelen nitelikli sporculara sahibiz. Branşımız adına çıkışımızı sürdürebileceğimiz inancındayım. Gençler ve büyüklerde toplam 17 serimiz var. Amacımız önce final, sonra madalya. Ekibime güveniyorum. İyi hazırlandık. Artık sahne onların. İnşallah her şey düşlediğimiz gibi olur” diye konuştu.

Avrupa Şampiyonası öncesinde Romanya’da gerçekleştirilen Dünya Kupası’nda Cumhuriyet tarihinin gruplar kategorisindeki ilk madalyasını kazandıklarını anımsatan Aerobik Cimnastik Millî Takım Antrenörümüz Burcu Önal Sevlim, “Kazandığımız bronz madalya bizi Avrupa Şampiyonası için hem motive etti, hem de madalya hedefimizi kuvvetlendirdi. Sancaktepe tesislerimizde yoğun bir kamp programına girdik ve hazırlıklarımızı tamamlayıp geldik. Madalya hedeflerimiz var. Umarım güzel sonuçlarla yarışmayı tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozcaada ve Gökçeada Feribotlarına Fırtına EngeliÖnceki Haber

Bozcaada ve Gökçeada Feribotlarına Fırtı...

Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası BaşladıSonraki Haber

Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası Baş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar