© Balıkesir Aktüel 2020

Kepsut Seçtepe Yangın Gözetleme Kulesi Yenilendi

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde bulunan Seçtepe yangın gözetleme kulesi yenileme ve tadilat çalışmaları tamamlandı. Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran yangın gözetleme kulesindeki yenilikleri yerinde inceledi.

Balıkesir Orman yangınları ile mücadele kapsamında Kepsut’ta bulunan Seçtepe yangın gözetleme kulelerini yeniledi. Tadilatı ve yenileme çalışmaları biten yangın gözetleme kulelerini Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran yerinde inceledi.

Yangın gözetleme kulelerinin orman yangınlarına erken müdahale edilmesinde çok önemli olduğunu dile getiren Kayıran, “Kulelerimizde görev yapan personelimizin rahat bir ortamda görev yapabilmeleri için kulelerimizin bakımlarının ihmal edilmemesi gerekiyor. Yenilenen “Seçtepe Yangın Gözetleme Kulesi”nin dış mekanına, bizzat İşletme Şefi Özge Can Alpöz tarafından yapılan desen çalışmasının Kulemize bir farklılık kattı.” dedi.

Bölge Müdürü Kayıran’ın incelemelerinde, Bölge Müdür Yardımcısı Nejdet Güdül, Balıkesir Orman İşletme Müdürü İlker Çeneli, İşletme Müdür Yardımcıları, Kepsut İlçesindeki diğer İşletme Şefleri hazır bulundu.

Haber: Şefiye YILDIRIM

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER